Bulvár

Oláh Gergő megtörte a csendet: elárulta, miért vették el a jogsiját

rtl.hurtl.hu

2022. december 18. 13:46

A sztár három nap elzárást kapott és 300 ezer forint büntetést jogosítvány nélküli vezetésért. Erről azt írta: lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés.

Oláh Gergő hosszú Facebook-posztban reagált arra, hogy több cikk is megjelent arról, hogy jogosítvány nélküli vezetés miatt fogták el a rendőrök. A Blikk szerint három napos elzárásra, és 300 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére ítélte a bíróság.

A Facebookon azt írta, „10 éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!”

Azt is hozzátette, ezidő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudta megoldani, hogy eljusson fontos helyekre, így autóba ült.

„Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni, a félreértések miatt!

  • 10 éve VAN JOGOSÍTVÁNYOM!
  • Több mint 1 millió km-ert vezettem le!
  • Soha nem volt semmilyen balesetem!
  • Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle!
  • Jobban figyelek ezután!!!

Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!” – írta Oláh Gergő.


Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#oláh gergő#jogosítvány nélkül#vezetés#büntetés

Címlapról ajánljuk