Bulvár

Dancsó Péter betört az órabizniszbe is: közel 200 000 forintért árul egy karórát

rtl.hurtl.hu

2022. december 15. 16:07

A jövőnavigátor fantázianéven indított karórát az űrutazás inspirálta.

Nemrég mi is megírtuk, hogy Dancsó Péter egy űrutazás inspirálta ruhamárkát indít, most pedig napvilágot látott, hogy egy másik bizniszbe is belevág.

„Mostanában minden hétre jut egy bejelentésem” – kezdte monológját Dancsó, hazai youtuber, aki a legújabb videójában jelentette be, hogy létrehozta saját karóradizájnját is az Evolvens céggel kooperálva.

„A tervezés során ötvöztük a retro-futurizmust az indusztriál cyberpunk elemekkel, így egyszerre stílusos és funkcionális végeredményt kaptunk.” – áll az óra ismertetőjében.

A youtuber és csapata egész ősszel ezen a projekten dolgoztak és a végeredmény magáért beszél: szerinte egy olyan órát hívtak életre, amiről el tudják képzelni, hogy valaki tízezer év múlva felszáll vele egy űrhajóra.

A bejelentő videóból kiderül az is, hogy csak úgy, mint a Hypernova ruhái, az órák is 100%-ban magyar gyármányúak. Úgy néz ki, hogy ezzel Dancsóék is beszálltak a magyar űrprogramba, ugyanis a webshop szerint a masszív, időtálló anyagok garantálják, hogy az óra túléli az űr végtelen vákuumját.

Az egyedi, ehhez az órához tervezett, lézerrel vágott számlap három színben is választható, illetve kombinálható a szilikon, a fém vagy a különleges holografikus szíjakkal.

Az árazás viszont itt sem visszafogott, a négy alapmodell 152 000 forint és 182 800 forint között mozog.


Nyitókép: Álarcos Énekes/evolvens.com/RTL

#Bulvár#dancsó péter#óra#karóra#ruha#márka#Videó#youtube#cikk#hypernova

Címlapról ajánljuk