Bulvár

Egy testvérpár és az unoktestvérük is meghalt a befagyott tavon történt tragédiában

rtl.hurtl.hu

2022. december 15. 17:18

A szülők megköszönték a mentőcsapatnak, hogy mindent megtettek, hogy kimentsék a gyermekeiket.

Nyilvánosságra hozta a rendőrség azoknak a gyerekeknek a nevét, akik belevesztek az angliai Solihullban lévő Babbs Mill Parkban a befagyott tóba – írja a SkyNews.

A rendőrség szerint egy testvérpár, a hatéves Samuel Butler, a nyolcéves Finlay Butler, valamint unokatestvérüket, a 11 éves Thomas Stewart és a 10 éves Jack Johnsont halt meg a balesetben.

Thomas, Finlay és Samuel szülei csütörtökön közös nyiltakozatot adtak ki a tragédiával kapcsolatban. Megköszönték a a rendőröknek és mentőknek, hogy mindent megtettek, hogy a gyerekeket kimentsék a tóból.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, egy 6, 8, 10 és 11 éves fiú egy befagyott tavon játszottak, amikor kettejük alatt beszakadt a jég. A másik kettő megpróbál segíteni nekik, de ők is beestek a jeges vízbe.

Három fiú a helyszínen életét vesztette, a 6 éves kisfiút életveszélyes állapotban vitték kórházba. A West Midlands-i rendőrség szerdán közölte, hogy a kisfiú a kórházban elhunyt.

A mentésben részt vevő rendőrök főnöke korábban azt mondta, beosztottjai gondolkodás nélkül mentek be a vízbe, mit sem törődve saját testi épségükkel. Egyikük ököllel próbálta átütni a jeget, ő kissé ki is hűlt a mentés során, de már kiengedték a kórházból.

#Bulvár#anglia#fulladás#befagyott tó#baleset

Címlapról ajánljuk