Bulvár

Íme az öt legmegdöbbentőbb titok, amikről Harry herceg és Meghan lerántják a leplet csütörtökön

rtl.hurtl.hu

2022. december 14. 17:46

Újabb előzetes jelent meg sorozatuk utolsó három részéhez – nem finomkodnak.

Megjelent az utolsó előzetes a Harry & Meghan holnap debütáló utolsó három részéhez, aminek már az első etapja is eléggé felforgatta a királyi család körül kialakult drámát. Az új részekhez külön előzetes érkezett, amiből kiderül, hogy milyen leleplezésekre számíthatunk a december 15-én a Netflixre kerülő epizódokban.

A Mirror összegyűjtötte, hogy mi az öt legnagyobb titok, amiről a hercegi pár lerántja a leplet:

  1. Harry azt állítja, hogy egyesek hazudtak azért, hogy megvédjék Vilmos herceget. Arra viszont a meg nem nevezett emberek csoportja nem volt hajlandó, hogy megvédje Vilmossal együtt őt és az igazságot.
  2. Meghan rettegett a biztonsága miatt, miután 2020-ban megvonták tőlük a királyi család tagjainak járó biztonsági szolgáltatást. Ezután „el kellett húznunk onnan”.
  3. „Repülés a szabadságba” – így hivatkozott Harry arra az útra, amit azután tettek Kanadába, hogy bejelentették: nem kívánják többé nyilvános kötelességeiket teljesíteni a királyi család tagjaiként.
  4. A királyi család intézménye tudatosan kreált bűnbakot Meghanből ezután a döntés után. „A farkasok elé vetettek” – mondja.
  5. Lányuk, Lilibet első lépései: az előzetes azt is megmutatja, amikor a pár lánya, Lilibet megteszi az első lépéseit Los Angeles-ben, a pár birtokán.

A sorozat első három részével hosszabb cikkben foglalkoztunk. Azt írtuk: Harry és Meghan most egy dokumentumsorozatban próbálják felerősíteni a saját narratívájukat az elmúlt évek eseményeiről, amiben korábban nem látott, exkluzív felvételekkel és erős állításokkal támadnak – amellett, hogy néhány felhőtlenebb, boldogabb kulisszatitkot is megmutatnak kapcsolatukból. De elég lehet-e ez ahhoz, hogy bárki véleményét megváltoztassa a párról?

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#harry#meghan markle#előzetes#netflix

Címlapról ajánljuk