Bulvár

Kóbor János özvegye: A fájdalom az idő haladtával sem múlik

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 9:48

Ma egy éve halt meg Kóbor János, felesége elárulta, hogyan emlékezik meg Mecky haláláról.

2021 december 6-án hunyt el Kóbor János. A rocklegendát egy ország búcsúztatta, családtagjai és közeli barátai pedig a mai napig nem múló fájdalmat éreznek az előadó elvesztése miatt. 


A Blikk kereste fel Deme Zsókát, a színész feleségét, aki elmondta, hogy csendben, magában hordozza ezt a fájdalmat.

A rajongók és a barátok szeretete ad erőt a mindennapokhoz. A fájdalom az idő haladtával sem múlik. De itt van mellettem a lányom, aki az apját gyászolja immár egy éve, s fel kell nevelnem őt. Olykor egymásba kapaszkodunk Lénával

– mondta az özvegy. Amellett, hogy ma különböző helyszíneken lesz gyertyagyújtás, Trunkos András, az Omega menedzsere elmondta, hogy mindent megtesz azért, hogy az idők végezetéig megmaradjon a zenekar emléke.

A lap arról is érdeklődött Deme Zsókánál, hogy milyen tervei vannak Mecky halálának évfordulója kapcsán. „Már létezik az úgynevezett Omega Park Őriszentpéteren, s mi azt szeretnénk, ha ez egy igazi emlék- vagy inkább zarándokhely lenne. Épül-szépül ez a különleges park, de egyelőre csak bízhatunk benne, hogy a terveinkhez megkapjuk a kellő támogatást” – mondta Kóbor János özvegye.

Nyitókép: Kóbor János 2017-ben. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

 

#Bulvár#kóbor jános#évforduló#Deme Zsóka#halála

Címlapról ajánljuk