Bulvár

Ez Meghan Markle kedvenc, 97 ezer forintos táskája

rtl.hurtl.hu

2022. november 29. 9:50

A hercegné jótékonykodással készül az ünnepi időszakra.

Az ünnepi időszakra jótékonykodással készül Meghan sussexi hercegné a Page Six cikke szerint. 

A hercegné ugyanis összefogott egyik kedvenc divatmárkájával, a Cuyanával, hogy egy általa pártfogolt szervezetnek, a Smart Worksnek segíthessen. Illetve általuk azoknak a nőknek, akiknek valamilyen nehézség miatt segítségre van szükségük a munkába való visszatéréshez. 

A Cuyana 500 darab Classic Structured Totes nevű, 248 dolláros, tehát nagyjából 97 ezer forintos táskáját adományoz az Egyesült Királyságban működő, a nők szerepvállalását segítő jótékonysági szervezetnek, amelynek Markle 2019 óta védnöke.


 A táska stílusa olyan, amit  a hercegné maga is szívesen visel.

A Smart Works befektet a nőkbe, hogy tudják, bármilyen munkahelyen boldogulni tudnak, a Cuyana pedig egy olyan cég, amely nők által és nőknek létezik, így ez tökéletes illeszkedésnek tűnik

– fogalmazott Meghan Markle kiadott nyilatkozatában.

A Smart Works kilenc központot működtet az Egyesült Királyságban, karrier- és gardrób- tanácsadással segíti a munkanélküli nőket, például a felvételi interjúkra és a munkába állás utáni időszakra is ruhákat biztosítanak számukra. Ezekben a kis kapszulakollekciókban tűnnek majd fel Cuyana bőrtáskái. 

Meghan Markle-t többször látták a Cuyana fekete, bőrből készült táskájával. Például 2019-ben egy wimbledoni megjelenésén, 2020-ban pedig egy vancouveri női központ meglátogatásakor. Sőt, 2019-es babaváró buliján minden vendégét megajándékozta a márka egy-egy táskájával.


Nyitókép: A sussexi hercegné a Smark Worksnél tett látogatásán. Fotó: Clodagh Kilcoyne / WPA Pool / Getty Images

Címlapról ajánljuk