Bulvár

Videó: mesterséges intelligencia mutatja meg, hogy néznének ki a Kardashianek plasztikai műtétek nélkül

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 14:10

A megdöbbentő végeredményt milliók látták már.

Egy TikTokon keringő videó mutatja meg, hogyan néznének ki a Kardashian család tagjai, ha nem estek volna át annyi plasztikai műtéten, írja az Insider. A felvételt egy ausztrál informatikus készítette, aki mesterséges intelligenciával fedte fel a celebek szépségtitkait.

A rendszeres élő közvetítéseket készítő tartalomgyártó arról beszélt: „Elkezdtünk játszani néhány koncepcióval a műsorban. Először egyszerű dolgokkal, például azzal, hogy megnéztük, hogyan néznének ki a hírességek babái. Aztán jött az ötlet, hogyan néznének ki Kardashianék, ha soha nem feküdnének kés alá. Vajon sikerülne valami ilyesmit összehozni?”

A végső klipet nagyon gyorsan majdnem négymillióan nézték meg, ám a negetív reakciók sokkolták az alkotót. Ő ugyanis csak az emberek érdeklődését szerette volna felkelteni az MI iránt, de többen sértőnek, derogálónak tartották azt, ahogy a Kardashianokat kezelte.

A videó elkészítése előtt a férfi hosszasan kutatta, hogy a hírességek milyen plasztikai műtéteket vallottak be, és több szerkesztőprogramon átfuttatta képeiket ezek alapján. „Az emberek megpróbálták ezt a videót arra használni, hogy lejárassák őket. De nem ez volt a szándékunk” – mondta.

A klip alább nézhető meg. A videóban elhangzik, hogy talán felesleges is volt ennyi beavatkozást elvégezniük a celebeknek, mivel azok nélkül is teljesen jól néznének ki:

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

Nyitókép: Nyitókép: MEGA / GC Images

#Bulvár#kardashian#kim kardashian#mesterséges intelligencia#mi#tiktok#Videó#plasztika

Címlapról ajánljuk