Bulvár

Kiderült, hogy miért körözi a rendőrség Molnár Gusztávot

rtl.hurtl.hu

2022. november 23. 8:15

Egy családi ismerős szerint rehabilitációs intézményben van és erről a rendőrök is tudnak.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, hétfőn körözést rendelt el a Gödöllői Járásbíróság Molnár Gusztáv ellen, a színész arcképe és adatai meg is jelentek a rendőrség honlapján, mint elfogatóparancs alapján körözött személy.

A Bors megtudta, hogy miért. A családhoz közelálló, meg nem nevezett forrás szerint a színész és első feleségének, Ildikónak az új párja már az első pillanatban utálták egymást, ebből bontakozott ki konfliktus.

A férfi rendőr, vele került többször is összetűzésbe Molnár Gusztáv. Nem fizikai erőszakról van szó, hanem szóbeliről, vitatkoztak. A színész állítólag az egyik emailjében írt Ildikó rendőr párjának olyat, 

amiben annak rendőr mivoltát firtatta, ezért tett magánvádas feljelentést a férfi a színész ellen.

A forrás szerint úgy tűnik, hogy az első tárgyalási napon nem jelent meg a színész, 

hiszen ő épp elvonón van és nem is küldött hivatalos levelet a bíróságnak a távolmaradása miatt. 

Hozzátette: a rendőrség is tudja, hogy melyik intézményben van éppen, vagyis elég könnyű lenne megtalálni. Kivéve persze, ha elszökött volna onnan, de ez most nem életszerű, tette hozzá a családi barát.

A Drága Örökösökben egy ország kedvelte meg a színészt, akiről a sorozat vége óta csak aggasztó híreket hallani. Válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien a Fókusznak nyilatkozott:


Nyitókép: Police.hu

#Bulvár#molnár gusztáv#rendőrség#körözés#bíróság#tárgyalás#rendőr

Címlapról ajánljuk