Bulvár

Az iskolában forgatott pornót férjével egy tanárnő, kirúgták

rtl.hurtl.hu

2022. november 14. 16:21

Nem tudott két tanári fizetésből megélni az arizonai házaspár, szükség volt az OnlyFans-es bevételekre.

Elvesztette állását egy arizonai középiskolai tanárnő, miután a férjével pornófilmet forgattak az iskola egyik tantermében.

A „Khloe Karter” művésznevet használó Samantha Peer OnlyFans-videóit a diákjai találták meg, és egymás között osztogatták. Férjét, az általános iskolában tanító Dillon Peert ugyancsak kirúgták munkahelyéről.

A tanárnő pénteken magyarázkodó videót tett közzé, amelyben elmondta, hogy nyáron kezdtek bele a felnőtt tartalmak előállításába, mert nem tudtak két tanári fizetésből megélni. Mint mondta, az iskolában hétvégén filmeztek, amikor egy diák sem lehetett bent, és úgy állította be OnlyFans-profilját, hogy ne legyen látható Arizona államban.

Azt is elmondta, hogy először a tankerületet értesítette valaki a felvételekről, és azt mondták neki, hogy ha felmond, akkor a tankerület nem veri nagydobra a dolgot, de a videók elkezdtek terjedni a pedagógusok között. Samantha Peer szerint a vele ellenséges tanároktól kerültek a felvételek a diákokhoz. Az iskola a szülőket is értesítette arról, hogy a diákok a tanárnőről készült pornográf videókat osztanak meg egymással, és azt kérte, hogy töröljék gyerekeik telefonjairól a felvételeket.

Egy felháborodott szülő szerint a tanárnő az iskolai évkönyvben szereplő fotóját is kiposztolta OnlyFans-oldalára. „Adófizető vagyok. Nem azért fizetem a tanárokat, hogy pornófilmeket készítsenek. Azért kapják a fizetésüket, hogy tanítsák a gyerekeinket, és példát mutassanak nekik” – idézte a New York Post a dühös anyát.

#Bulvár#arizona#pornó#iskola#tanárnő#OnlyFans#kirúgás

Címlapról ajánljuk