Bulvár

Tóth Gabi férje visszaszólt Puzsérnak: Albérletben élünk, spórolunk, hitelre lesz szükségünk

rtl.hurtl.hu

2022. november 10. 5:55

Krausz Gábor kikérte magának, hogy százmilliókkal lennének kitömve.

Krausz Gábor az Instagram-oldalán válaszolt Puzsér Róbertnek, aki az Indexen megjelent írásában „arrogáns sztárokként” jellemezte őt és feleségét, Tóth Gabit, akik a hatalom kiszolgálásával „gondtalan, stresszmentes, főúri színvonalú életet” élnek. Puzsér kijelentette:

Más magyarok is szeretnének annyi munkából annyira fényesen élni, mint ők, csak róluk épp nem gondoskodik senki a hatalom magasából.

Krausz Gábort ez a jellemzés annyira felháborította, hogy nem tudta szó nélkül hagyni, és közösségi oldalán jelezte, hogy egyáltalán nem élnek olyan jól, és nincsenek „százmilliókkal kitömve”. A sztárséf közölte, hogy „a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal”, és hozzátette:

Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk.

A sztárséf egyben közölte, hogy Puzsér ellenük intézett kirohanásával valójában csak a könyvét akarta népszerűsíteni, és hozzátette, hogy „igazából elég lett volna megkérnie arra, hogy promózzam a könyvét”.

Puzsér Róbert egy hónapja a Reggeliben promózta szakácskönyvét, és a beszélgetés alatt beszólt Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak.

 

Nyitókép: Reggeli

 

#Bulvár#puzsér róbert#krausz gábor#tóth gabi

Címlapról ajánljuk