Bulvár

„Sosem akarom megtapasztalni ezt az érzést, amit most a testemben érzek” – Jennifer Aniston feltépte a múlt sebeit

rtl.hurtl.hu

2022. november 10. 11:57

A Jóbarátok színésznője mindig is úgy érezte, hogy a kultikus sorozatnak köszönhetően egy nagy, boldog családot alkottak a kollégáival, ám a valóságban egyáltalán nem volt könnyű sorsa. Jennifer nemrég egy interjúban mesélt szülei fájdalmas különválásáról, és azt is elárulta, hogyan tudta előnyére fordítani a fájó érzelmeket.

„Azt hiszem, anyukámat tönkretette a válás” – emlékezett vissza Aniston, aki mindössze kilencéves volt, amikor elváltak a szülei. „Akkoriban nem úgy ment a dolog, hogy elmentél terápiára, hanem könnyekkel az arcodon szedted össze a gyereked, és nem volt segítséged” – fogalmazott az Allure magazinnak adott interjújában.

A színésznő nem tagadja, hogy gyerekkorában eléggé megviselte a szülei különválása, és a mai napig fel tudja idézni, milyen érzések kavarogtak benne akkoriban. Azóta azonban megbocsátott a szüleinek, hiszen felnőtt fejjel belátta: a válás teljes mértékben pozitívan befolyásolta a párkapcsolatokhoz és a boldog családhoz való hozzáállását:

Láttam, ahogy a felnőttek barátságtalanok egymással, ami arra késztetett, hogy azt gondoljam: sosem akarom ezt tenni. Sosem akarom megtapasztalni ezt az érzést, amit most a testemben érzek. Sosem fogom engedni, hogy bárki, akivel valaha kapcsolatba kerülök, érezze ezt.

Aniston éppen ezért végtelenül hálás a szüleinek, és mindenkinek azt tanácsolja az élethez:

Van citromod? Készítsünk limonádét!
 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#RTL Klub#jennifer aniston#gyerekkor#szülő#válás#fájdalom

Címlapról ajánljuk