Bulvár

Tóth Andi: Jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban

rtl.hurtl.hu

2022. november 8. 7:58

Az énekesnő szerint a magyar embernek egyedül a botrány kell.

Tóth Andit az elmúlt időszakban megviselte, hogy drogbotrányba keverték. Az énekesnőt azzal vádolták, hogy rendőri kísérettel vitték kórházba a mentők egy budapesti bérházból, ahol rosszul lett és magában is kárt akart tenni. A X-Faktor egykori versenyzőjét egy tévés fellépésről is hiányolták a rajongók, ezután kapott szárnyra újra a pletyka, hogy valami nem stimmel az énekesnővel.

„Nem szokott foglalkoztatni, ki mit gondol, ír, mond rólam, de nyilván vannak pillanatok, amikor mégis szíven tudja ütni az embert egy-két vélemény. Senki sem örül annak, ha rosszat mondanak róla, de úgy érzem, hogy ez most nekem egy pláne borzasztó időszak ebből a szempontból. Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség. Ha elmegyek énekelni, azért, ha táncolni, azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért” – mondta Tóth Andi a Borsnak.

Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy már megint mit csinált Tóth Andi. Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom.

Szerinte bármit is csinál, gyűlölködést kap, és teljesen mindegy hogyan táncol majd a Dancing with the Stars-ban, az emberek úgyis találnak okot arra, hogy szétszedjék, mert ilyen ez a szakma meg az ország.

A magyar embernek egyedül a botrány kell.

– vonja le az interjú végén a konklúziót Tóth Andi.

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

#Bulvár#tóth andi#drogbotrány#interjú

Címlapról ajánljuk