Bulvár

ByeAlex a Neoton Família sztárjának: „Ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt. Közben az idősek mindig a tiszteletről okoskodnak”

rtl.hurtl.hu

2022. november 8. 15:49

Végvári Ádám, a Neoton Família zenésze azért bírálta az X-Faktor zsűritagját, mert nem ismerte Bayer Friderika dalát. ByeAlex most visszavágott.

Bodrogi Enikő az X-Faktor harmadik Élő show-jában Friderika – Kinek mondjam el vétkeimet című szerzeményét adta elő, melyre ByeAlex úgy reagált, hogy bár meseszép volt a produkció, ő nem ismerte ezt a dalt.

Végvári Ádámnak több sem kellett, a Facebook-oldalán reagált a mentor megnyilvánulására:

Báj Alex. Nem ismered a Friderika-nótát? Hát, ez baj. Ez a szakma


– majd a kommentmezőben folytatta:

„Asszem ez sima parasztság. (…) Nem akartam senkit megsérteni, de ha valaki kijutott az Eurovíziós fesztiválra, annak csak kéne ismernie az előtte kijutott magyar dalt. Nem? Már ha esetleg megkérdezik.”

ByeAlex pedig nem mehetett el szó nélkül a Neoton Família zenészének véleménye mellett, ő is egy Facebook-posztban reagált a történetre. Ebben leírta, hogy ő egy mentor, nem pedig zenei lexikon, akinek minden szóban forgó dalt ismernie kellene.

Most meg ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt. Közben az idősek mindig a tiszteletről okoskodnak

 – írta a bejegyzésben, majd folytatta: „nem az számított inkább, hogy aznap este egy legendás színművész unokája, ez a mesehangú Enikő elővette a dalt így tizenévesen, és hogyan énekelte?”

Bodrogi Enikő szóban forgó produkcióját ide kattintva, ByeAlex értékelését pedig ide kattintva nézheted vissza az rtl.hu felületén.

 

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#végvári ádám#neoton família#Bodrogi Enikő#facebook#friderika#szakma#vita#beszólás

Címlapról ajánljuk