Bulvár

Meghan Markle-nek megenyhült a szíve a gyerekei királyi címeivel kapcsolatban

rtl.hurtl.hu

2022. november 7. 9:18

Beatrix és Eugénia hercegnők a sussexi hercegné szívére beszéltek.

Az Egyesült Államokba költözés után Harry herceg és Meghan Markle kénytelenek voltak lemondani a királyi címeikről. A „Sussex hercege és hercegnője” titulust azért megtartották, de ezen kívül mindenről le kellett mondaniuk.

Jelenleg a pár gyermekeit hercegnek és hercegnőnek lehet nevezni, de a hivatalos címet és az ezzel járó kiváltságokat nem kapták meg. 

Károly király még nem hozott döntést azzal kapcsolatban, hogy Archie és Lilibet hivatalosan is megkapják-e a címeiket. Meghan korábban egy Oprah-nak adott interjúban arról mesélt, hogy a királyi család nem igazán hajlott arra, hogy a Harry herceggel közös gyerekeik is királyi címeket kapjanak. Arra a kérdésre, hogy fontos-e Meghan számára, hogy Archie-t hercegnek nevezzék, azt mondta, nem ragaszkodik hozzá.

Az ügy azonban fordulatot vett, II. Erzsébet halála óta Meghan Markle már újra fontosnak tartja, hogy a gyerekei hivatalosan is királyi címekben részesüljenek. Annak ellenére, hogy ő és a férje korábban önszántukból döntöttek úgy, hogy nem lesznek többé a királyi család dolgozó tagjai. 

Ez annak köszönhető a Sun szerint, hogy Meghan összebarátkozott Eugénia és Beatrix hercegnőkkel. A belső információkra hivatkozó cikk szerint Meghan egyszerűen rájött, hogy ezek a címek nagyon jó ajánlólevelek, ha nagyon magas körökben akar az ember mozogni.

Ez azért érdekes helyzet, mert egy korábbi közlemény szerint a néhai királynő és Harry valamint Meghan korábban abban állapodtak meg, hogy nem térnek vissza a királyi családba, ha már egyszer távoztak.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#meghan markle#beatrix hercegnő#eugénia hercegnő

Címlapról ajánljuk