Bulvár

Lakatos Márk bocsánatot kért Pápai Jocitól

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 9:44

Korábbi kritikáját elhamarkodottnak és arrogánsnak nevezte.

Mint arról beszámoltunk, Lakatos Márk nemrégiben páros lábbal szállt bele Pápai Jociba és Majkába: a stylist megnézte a Barokk című klipet, és azt javasolta, hogy Majka és Pápai Joci legközelebb legalább a Wikipédián olvassa el, mit jelent a cím.

„Megnéztem a videoklipet egyszer, aztán még egyszer, aztán harmadszor is, és ledobtam az ékszíjat, mert azt kell mondanom, hogy a zenének semmi köze nincs a barokkhoz…" – kezdte Lakatos, és ami utána jött, azt sem tették az előadók az ablakba.

A klip körüli szóváltásban azonban friss fordulat állt be:

A Reggeli műsorvezetője egy újabb TikTok videóban üzent Pápai Jocinak, de ezúttal bocsánatkérő hangemben.

„Ide figyelj, drága Pápai Joci! Megkaptam az üzenetedet, és azt kell mondjam, tényleg nem kell, hogy magyarázkodjál! Zenészként olyan zenét írsz és annak olyan címet adsz, amilyet akarsz. Én pedig olyan véleményt mondok róla, amit én gondolok. Hallgatva, tényleg felfedezhetők benne a klasszikus zene elemek, úgyhogy el tudom fogadni, hogy te ez alapján nevezted el a dalodat. Attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagy részben fenntartom, azt elismerem, hogy elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs, mit jelent az, hogy barokk. Ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek” – jelenti ki a stylist-műsorvezető.

#Bulvár#pápai joci#lakatos márk

Címlapról ajánljuk