Bulvár

Kórházba került a férfi, aki bosszúból megette a rákot, ami megcsípte a lányát

rtl.hurtl.hu

2022. október 30. 7:43

A bizarr eset Kínában történt.

Nagyon beteg lett Kínában egy férfi hónapokkal azután, hogy megevett egy élő rákot, hogy bosszút álljon az állaton, mert az megcsípte a lányát – írja az Insider.

A 39 éves Lu Zhejiang férfi a hangcsou-i kórházba került súlyos fájdalmakkal. A férfi nagyjából két hónappal azelőtt egy élő rákot evett meg bosszúból. Lu egy patak mellett sétált a lányával, mikor a gyereket megcsípte a rák. A férfi dühében még ott a helyszínen megette az állatot.

A férfi két hónappal az incidens után súlyos emésztőrendszeri panaszokat tapasztalt, valamint a hasában, a mellkasában érzett erős fájdalmat. 

Az orvosok rögtön arra gyanakodtak, hogy a férfi nyers húst, esetleg vadat evett, de az ezt firtató kérdésekre rendre nemmel felelt. Később vallotta be a rákos sztorit. A vérvizsgálatok kimutatták, hogy Lu három parazitafertőzést kapott az élő rák elfogyasztása miatt. A férfi azóta jobban van, megkapta a megfelelő kezeléseket, de továbbra is kontrollra kell járnia.

A Hongkongi Élelmiszerbiztonsági Központ azt javasolja, hogy senki ne fogyasszon nyers rákot, akár pácolt, akár nem, mert egyes paraziták túlélhetik az egyszerűbb konyhai előkészítési folyamatokat is.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#rák#kína#megcsípte#kórház#bosszú

Címlapról ajánljuk