Bulvár

Sebestyén Balázs nagyon hálás a feleségének

rtl.hurtl.hu

2022. október 27. 11:25

Egyedül is helyt áll, fantasztikus anya – mondta Vikiről a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője.

„Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nemcsak ilyenkor, az év minden napján” – nyilatkozta a Story magazinnak Sebestyén Balázs, amit a Blikk szemlézett. A műsorvezető már közel két hete a kolumbiai dzsungelben tartózkodik a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. 

Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk

– mondta Balázs.

A műsorvezető arról is mesélt, hogyan zajlik náluk a családi élet, ha épp nem a dzsungelben vezet műsort: „Reggel 10-től én már szabad vagyok, ami azt jelenti, hogy tudom vinni a gyerekeket edzésre, és este is velük lehetek. Két, teljesen más egyéniség Beni és Noel, de mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is. Igyekszem jó apuka lenni.”

Balázs elmondta, hogy sokakkal ellentétben ő bizony olvassa a kommenteket.

Számos van, ami elgondolkodtat, de tudok különbséget tenni azok között, amelyek a frusztráció levezetésének az eszközei, és azok között, amelyek valóban észrevételt fogalmaznak meg. Az utóbbiak hasznomra tudnak válni.


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#sebestyén balázs#celeb vagyok#ments ki innen!#család

Címlapról ajánljuk