Bulvár

Cardi B nekiment Madonnának: „Ezek az ikonok egyszer csak csalódássá válnak”

rtl.hurtl.hu

2022. október 24. 16:40

Madonna Sex című könyve kiadásának évfordulójának alkalmából túl erősen fogalmazott, de Cardi B sem maradt adós a válasszal.

Madonna vasárnap a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amivel több showbizniszes kollégáját is megbántotta. Az énekesnő 1992-es Sex című erotikus könyvét éppen 30 éve adták ki, ebből az alkalomból emlékezett meg Madonna a híres kiadványról. 

Amellett, hogy voltak benne meztelen fotók rólam, voltak ott férfiakkal csókolózó férfiak, nőkkel csókolózó nők, és én is mindenkivel csókolóztam 

– idézi Madonna azóta már eltávolított tweetjét a Page Six. Az énekesnő kifejtette, hogy éveken keresztül beszűkült gondolkodású emberek interjúkban próbálták megszégyeníteni, amiért megélte a nőiességét, és kurvának, boszorkánynak, eretneknek és magának az ördögnek is nevezték. 

Madonna szerint ő taposta ki a mai generációnak az utat, hogy ők szabadon megélhessék a szexualitásukat.

Most Cardi B énekelhet a WAP-jéről. Kim Kardashian bármelyik magazin címlapját megáldhatja a meztelen seggével, és Miley Cyrus is bejöhet, mint a bontógolyó 

– írta az énekesnő, majd a következővel zárta gondolatait: „Szívesen, picsák…🤡.” (You're welcome bitches.)

Az említett előadók közül Cardi B-nél telt be a pohár leghamarabb, és egy ingerült hangvételű – azóta szintén eltávolított – tweetben válaszolt Madonnának, amiben leírta, hogy mindig is tisztelettel adózott a popdívának, akit gyerekként hallgatott, de túlzásnak érezte Madonna kijelentését és a bohóc emojit. „Ezek az ikonok egyszer csak csalódássá válnak, amint neved lesz az iparban” – zárta le Cardi.

Pár órával később a két előadónak sikerült rendeznie az ügyet, amit Cardi B szintén Twitter-üzenetben jelzett a követőinek:

„Beszéltem Madonnával…Gyönyörű volt…Legyen szép napotok, és vezessetek óvatosan” – írta a rapper, majd Madonna is kifejezte a Cardi iránti szeretetét. 

Nyitókép: Lexie Moreland / WWD / Getty Images

#Bulvár#madonna#Cardi B#kim kardashian#szexualitás#beszólás

Címlapról ajánljuk