Bulvár

„Van egy alap unszimpátia az emberekben felém” – G.w.M. azért egy karakán alfahímnek tartja magát

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 15:27

A negatív kommentek ellenére ráadásul a rapper boldogabb, mint valaha.

Tíz éve van a pályán G.w.M., mégis az elmúlt egy év volt az eddigi legmeghatározóbb a rapper életében. Kulcsár Edina párja az utóbbi időben befelé összpontosított, rengeteg változás történt az életében, több felismerése is volt, a karriere felfelé ível, tele van fellépéssel, és végre igazán boldognak érzi magát – derült ki a Blikk vele készült videójából, ami az Ezt dobta a gép című dalának premierje előtt készült.

G.w.M. az interjúban elárulta, hogy abszolút nem érdeklik őt a negatív hozzászólások a dalait illetően, mert a zene számára egy önkifejezés, maga a szerelem.

Én nem azért kezdtem el zenélni, hogy ebből megéljek. Nekem ez mindig egy terápia volt

– mesélte a rapper, aki kap hideget-meleget egy-egy új dala, nyilvános szereplése vagy Instagram posztja után.

Van egy alap unszimpátia az emberekben felém, ami nem feltétlenül gondolom úgy, hogy rossz. Azért Magyarországon van egy alap depresszív hajlam vagy hangulat, így az egész országban, sajnos. Amikor külföldön vagyok, én ezt annyira nem tapasztalom

– mondta G.w.M., aki egy karakán, magabiztos alfahímnek tartja magát a privát életben és a zeneiparban egyaránt. A 25 éves srác beismerte, hogy rajong a luxus termékekért, ami miatt sokan rossz szemmel néznek rá.

Én nagyon szeretem a luxust. Luxusmárkákba öltözöm, és ez alapból az emberekből vagy nagyon jót vált ki, ami az lehet, hogy honnan hova lehet fejlődni, és mennyire nem kell a rossz dolgokba kapaszkodni, vagy elzülleni. Vagy azt váltja ki, hogy »na ez egy igazi gyökér, hát nézd meg, tele van pénzzel, izé, mit sír a szája«. Holott ugyanúgy ember maradsz, csak hát nyilván én egy ilyen karakter vagyok, egy ilyen figura, ez vagyok én

– folytatta a Varga Márk, aki szerint többen vannak azok, akik imádják őt, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az egyszerű matek, vagyis, hogy egy dalán több mint 30 millió megtekintés van. Annak a pár száz vagy ezer embernek pedig, aki viszont nem rajong érte, csak ennyit mondott:

Hát azoknak meg egyem meg a szívét.

Nyitókép: G.w.M. / Facebook

#Bulvár#G.W.M.#luxus#kulcsár edina#párja

Címlapról ajánljuk