Bulvár

Meghan Markle kedvenc színésznőjét utánozhatta, hogy szimpatikusnak tűnjön

rtl.hurtl.hu

2022. október 20. 13:47

A testbeszéd szakértő szerint Julia Roberts lehetett a sussexi hercegné inspirációja, amikor interjút adott. Meghan Markle a beszélgetésben II. Erzsébet királynő halálára is kitért.

Meghan Markle interjút adott a Varietynek, a fotózásról és a beszélgetésről pedig videó is készült. A felvételeken a sussexi hercegné barátságosan és csajosan, fülig érő szájjal mosolygott a kamera előtt, miközben megválaszolta az újságíró kérdéseit – írta meg a Daily Mail.

Judi James testbeszéd szakértő szerint a négyperces videóban Meghan több rétegét is felfedte: a vidám édesanyát és az elegáns modellt egyaránt.

Ezúttal azt az oldalát is megmutatta Markle, amit azelőtt nem sokszor. Viselkedésében felfedezhető volt a kajánság, kuncogása és széles mosolya pedig Julia Robertset idézte

– mondta a szakértő, aki szerint a cél az lehetett, hogy Meghan barátságosnak és szórakoztatónak tűnjön, egy igazi csajos csajnak – ahogy legutóbb Paris Hilton fogalmazott vele kapcsolatban. A színésznővel való hasonlóság pedig nem lehet véletlen, hisz a hercegné bevallotta, hogy nagyon rajongója Julia Robertsnek, aki bármilyen filmben is szerepeljen, ő azonnal beleszeret az alkotásba.


A Variety szerdán megjelent írott interjújában Meghan Markle a királynő haláláról is őszintén nyilatkozott, és azt is elárulta, hogy min ment keresztül férje, Harry herceg a nagymamája elvesztésekor – amiről állítólag mindössze öt perccel a nagy nyilvánosságnak történő bejelentés előtt értesült.

Nehéz időszak volt, de Harry, az örök optimista azt mondta, hogy [Erzsébet] így végre újra találkozhatott a férjével

– mesélte a hercegné, aki büszke a királynővel kialakított kapcsolatára, ami állítása szerint bensőséges volt, és hálás, hogy a férje mellett lehetett ebben az időszakban.

Csodálatos, hogy a nagymamája több fronton is ilyen örökséget hagyott maga után. Ő a női vezetők legragyogóbb példája. Hálás vagyok, hogy időt tölthettem vele és megismerhettem őt.

Az egykori színésznő az interjúban azt is elárulta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy valaha visszatér a színészi pályára, ugyanakkor, ha egyszer egy színésznő az ő karakterét formálná meg, szívesen segítene a gyakorlásban.

Remélem, hogy a szerepre való készülésben megtalálná a lágyságot, a játékosságot és a humort. Bízom benne, hogy ráérezne a dimenziókra. De bármikor hívhatna!

– ajánlotta fel Meghan, akit nem zavarna, ha a gyermekei rivaldafényre vágynának, és ezért nem is akadályozná meg őket álmaik megvalósításában.

Amikor szülővé válik az ember, azt szeretné, ha a gyermeke olyan dolgokat csinálna, ami boldoggá teszi. A mi gyermekeink egy olyan örökség, hagyomány és család részei, ahol más elvárások vannak. De szeretném, ha a saját utukat járnák. Ha ez a szórakoztatóipar lesz, nagyszerű! Sok sikert hozzá! Biztosan sokan arról beszélnek majd, hogy vajon miért nyíltak meg bizonyos ajtók előttük, de igenis kell, hogy tehetséges legyen az ember és munkát tegyen bele. Mi érdekes, kedves és kreatív gyermekeket nevelünk. Ilyenek a mi gyerekeink

– mondta az interjúban.

Nyitókép: Karwai Tang / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#julia roberts#testbeszéd#sussex#hercegné#erzsébet királynő#harry herceg#interjú

Címlapról ajánljuk