Drew Barrymore nem utálja a szexet, de nem is hiányzik neki2016-os válása óta inkább a lányaival és magával volt elfoglalva.
Bulvár

Drew Barrymore nem utálja a szexet, de nem is hiányzik neki

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 20:22

2016-os válása óta inkább a lányaival és magával volt elfoglalva.

Blogbejegyzésben reagált Drew Barrymore, miután azzal vádolták meg, hogy utálja a szexet. A színésznő eredetileg azt a hírt kommentálta, hogy Andrew Garfield hat hónapig gyakorolta az önmegtartóztatást, amikor a Némaság főszerepére készült: Drew Barrymore a talkshow-jában erre azt mondta, hogy hat hónap az ő számára nem tűnik hosszú időnek.

Most azt is elárulta, hogy azóta nem volt intim kapcsolata, hogy 2016-ban elvált volt férjétől, Will Kopelmantől. Azt írta: nem elsődleges fontosságú számára, hogy legyen partnere, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz valamikor – egyszerűen a lányaira és magára koncentrált az elmúlt időben.

Azt is kifejtette – ahogy a Fox News idézi –, hogy semmi baja nincs azokkal, akik egy házasságból vagy kapcsolatból kilépve nem sokkal később újabb kapcsolatban találják magukat, de ez nála egyszerűen nem működik. Neki a válása után el kellett gyászolnia a nukleáris családjuk felbomlását, amit lányainak szeretett volna megadni, és elfogadni az új helyzetüket.

Nyitókép: MTI/EPA/Paul Buck

#Bulvár#drew barrymore#szex#válás

Címlapról ajánljuk