Bulvár

Caramel: Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet

rtl.hurtl.hu

2022. október 13. 11:25

Az énekes tizenegy éve egyetlen nőt szeret, és elképzelhetetlen számára, hogy ez valaha máshogy legyen.

Molnár Ferenc Caramel tizenegy éve egyetlen nőt szeret, és azt mondja, el sem tudja képzelni, hogy ez valaha másképp legyen. Az énekes a Story magazinnak vallott arról, hogy úgy érzi, felesége, Szilvi mellett rázódott bele abba, milyen is az igazi szerelem, amiről leginkább a biztonság és a szabadság jut eszébe.

„A szerelem sok év után is ott tudna lenni az életünkben, ha a másikat helyezzük az első helyre, és nem magunkat. Ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátunké” - mondja az énekes, aki azt is hozzátette: látja, hogy manapság már ritka, hogy az emberek így álljanak egymáshoz. Szerinte önzőség és csalfaság uralkodik a világban.

Szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak

– fogalmazott Caramel.

A zenész szerint sokan pont azért választják ezt a szakmát, hogy nagykanállal falják az életet, ő azonban hisz az örökkön-örökkében, és úgy érzi, ehhez megtalálta a tökéletes társat is.

Én ragaszkodom ehhez a házassághoz, szeretem a feleségemet, és eszem ágában sincs még csak elgondolkodni sem arról, hogy ez valaha véget érhet. (…) Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett.

Caramel és Szilvi boldogsága nem is lehetne nagyobb, hiszen év végére várják második közös gyermeküket.

#Bulvár#caramel#megcsalás#házasság#Szilágyi Szilvi

Címlapról ajánljuk