Bulvár

Britney Spears: A családom úgy bánt velem, mint egy ki****ott kutyával

rtl.hurtl.hu

2022. október 12. 17:16

Az énekesnő ismét az Instagramon randalírozott, az azóta eltávolított posztba azt írta, imádkozik, hogy apja pokolra jusson.

Britney szinte napi szinten árul el botrányos titkokat a gyámsága idejéből, legutóbb azt osztotta meg, hogy az anyja úgy pofonvágta, hogy sosem fogja elfelejteni, ezúttal pedig más családtag(ok)ra került a sor.

Az apja folyamatosan kövérnek hívta, ápolók fürdették, mint egy kutyát, és biztonságiak rabként tartották fogva a saját házában – többek között ezeket állította követőinek Britney Spears Instagram-oldalán, majd szokásához híven el is távolította a posztokat.

A Daily Mail által megőrzött fotók azonban továbbra is őrzik Britney vádjait, miszerint hónapokon keresztül manipulálták, és súlyos sebeket okoztak az önbecsülésében is. 

Mindig is foglalkoztatott, hogy vajon a szép emberek hogyan gondolkoznak. Régebben szépnek láttam magam, így nyugodt voltam, és elégedett 

– kezdte Britney, és elmondta, hogy hiába volt a gyámsága kezdetén fiatal és csinos, az apja felügyelete alatt tehetetlennek érezte magát, és nem volt beleszólása a külsejét érintő kérdésekbe, például, hogy hogyan nézzen ki a fotózásokon, csendben kellett követnie az utasításokat. 

Az apám mindig azt mondta, hogy kövér vagyok, így sosem éreztem magam szépnek vagy elég jónak […] az apám elintézte ezt … nagyon mélyre süllyedt! A legmélyebbre… régen mindig 2 táncosom volt a fellépéseken… aztán, amikor jött az apám, 8 táncosom lett! Én mindig fehérben voltam, ők pedig feketében […] de még csak nem is ez a legrosszabb. Azt mondta nekem, hogy a barátomnak tökéletes a teste, és nekem dolgoznom kell magamon, mert nem vagyok jó formában… Milyen apa mond ilyet a lányának?


Az énekesnő elárulta, hogy a családja szó nélkül nézte végig, ahogy az apja pokollá tette az életét: 

Miért ment bele a család, hogy úgy bánjatok velem, mint egy ki****ott kutyával? […] Bárcsak legalább 5 percig éreznéd azt a kínt, amit én 4 hónapon át éreztem. Imádkozom, hogy a pokolra juss! 

– zárta a bejegyzéseit Britney. Az énekesnő azzal magyarázta a kirohanását, hogy úgy érzi, hogy most a szépség és a tökéletesség képét próbálja mutatni az oldalán, azonban tudja, hogy milyen érzés csúnyának lenni és félni.

Nyitókép: Joe Scarnici / WireImage / Getty Images

#Bulvár#britney spears#instagram#támadás#testkép#önbecsülés#gyámság

Címlapról ajánljuk