Bulvár

Megszólalt Berkiék társa: Mazsival ketten visszük tovább Krisztián örökségét

rtl.hurtl.hu

2022. október 7. 6:42

Nagy Olivér üzletember szerint most ketten visszik tovább Krisztián örökségét.

Nagy Olivér az üzleti kapcsolat mellett jó barátságban is volt Berki Krisztiánnal és a feleségével, Mazsival is. Berki halála után Nagy Olivér és Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy folytatják a közös vállalkozást, időközben pedig közöttük is jó kapcsolat alakult ki – írja a Blikk.

Nagy Olivér egy baráti társaságon keresztül ismerte meg a párt még évekkel ezelőtt. Eleinte csak üzlettársak voltak,de az elmúlt években igazi barátság is kialakult. A lapnak Nagy a következőket mondta Berkiről:

Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében.

Nagy, Berki és Mazsi közösen szerettek volna elindítani egy gyerekruhákat árusító vállalkozást, de májusban Berki Krisztián váratlanul elhunyt. Nagy Olivért letaglózta a hír, úgy érezte, hogy kötelessége segíteni Mazsit és a kislányukat. A projektet Nagy Olivér és Berki Mazsi vitte tovább. A férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, de már bővítésen is gondolkodnak, Mazsi saját tervezésű gyerekruháit is árulnák a boltban.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg

– fogalmazott Nagy Olivér. Hozzátette: Berki Krisztián gyakorlatilag a pótapja volt.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#berki krisztián#Berki Mazsi

Címlapról ajánljuk