Bulvár

Balázs Andi: Hagyd abba, inkább engem bánts

rtl.hurtl.hu

2022. október 5. 13:51

A színésznő gyakran kerül bajba igazságérzete miatt. Egyszer például akkor, amikor kikapott egy gyereket az anyja kezéből. 

„A környezetemben rajtam kívül senki más nem emeli fel a szavát” – Balázs Andi sokszor jótékonykodik, ha pénzösszeget nyer, azt mindig egy állatmenhelynek adományozza, és a mindennapjaiban is kiáll a gyengébbek mellett – emiatt azonban sokszor kerül kellemetlen helyzetbe. A színésznő a hot! magazinnak mesélt arról, hogy hogyan cselekedik azokban a helyzeteben, amikor más elfordítaná a fejét.

Andinak nagyon erős az igazságérzete, így az is előfordult már, hogy elvett egy óvodás gyereket az édesanyja kezéből egy boltban. A gyerek hangtalanul sírdogált, amikor az anyja durván beszélt hozzá, és Andi egyből közbelépett:

Kivettem a gyereket a kezéből, igyekeztem kedvesen megkérdezni, hogy magyarázza el, mi bántja: hátha megértem, és tudok segíteni.


A színésznő a villamoson is gyakran keveredik hasonló helyzetekbe: Egyszer egy idős bácsi védelmére kelt, aki néhány fiatal kezdett el rugdosni, azonban amikor kinyílt a villamos ajtaja, a támadók Andit is lelökték a villamosról, aki a megállóban két rendőr lába elé esett. Máskor egy iskolás kisfiút védett meg nagyobb társaitól, akik zaklatták. 

Körülöttünk senki nem mozdult meg. Gondoltam magamban: „No, majd én!” A gyerek elé álltam. Semmiféle félelemérzetem nem volt. A következő megállónál áttörtünk az embertömegen, és leszálltunk. Addig nem mozdultam mellőle, amíg a szülei érte nem jöttek.

– mesélte a színésznő.

Andi néha agresszióba is botlik az igazságérzete miatt: Egyszer az utcán egy férfi ököllel ütötte a kutyáját, Andi pedig kérdőre vonta. A reakció nem maradt el, a támadó Andinak is lekevert egy pofont. Andi ezt nem bánta, mert a végén az állatvédők elvették a bántalmazótól a kutyát, így sikerült segítenie az állatnak.

Andi azt is elárulta, hogy a párja is hasonló mentalitású, így remekül megértik egymást.

#Bulvár#balázs andi#segítségnyújtás#konfliktus#támadás#pofon#állatvédelem#igazságérzet

Címlapról ajánljuk