Bulvár

Hét centis porszívóalkatrészt dugott fel az ánuszába, hogy azzal gyógyítsa az aranyerét, természetesen semmire sem ment vele, és az orvosoknak kellett fúróval kiszedni

Mohos MátéMohos Máté

2022. szeptember 30. 10:18

„Feldugta, bent maradt” rovatunkat olvassák.

Az a fantasztikus ötlete támadt egy 51 éves jordániai férfinak, hogy egy gömb alakú műanyag porszívóalkatrészt dug fel az ánuszába, mert attól majd biztos jobb lesz az aranyere. Nem lett az.

A golyót végül az orvosoknak kellett kibányászni a férfi alfeléből, miután ő sikertelenül próbálkozott vele. Pedig még egy kanalat és egy csavarhúzót is bevetett a művelethez. Szerencsére azok nem ragadtak a fenekében.

A férfi két napon keresztül élt a golyóval a szebbik felében, mielőtt rosszul lett, és mentő szállította kórházba, írja a Daily Mail egy orvosi szaklap alapján, ami az esettanulmányt publikálta.

A férfit először arra kérték meg az orvosok, hogy feküdjön a hátára és nyújtsa a levegőbe a lábait. Az volt a terv, hogy „elegendő síkosítóval” kihúzzák belőle a labdát, de ez sikertelen volt, mivel az szélesebb volt, mint a végbélnyílása.

Utána úgy döntöttek, hogy felvágják a hasát, és úgy halásszák ki az alkatrészt. De ez is sikertelen volt, mivel annyira beszorult a golyó.

Ekkor került elő a fúrógép.

A fúróval az ánuszon keresztül érték el a golyót, amit óvatosan három kisebb darabra vágtak vele, majd „minimális kárt okozva” kihúzták őket. Az operáció hét órán keresztül tartott.

„Feldugta, bent maradt” rovatunk korábbi cikkei:

#Bulvár#feldugta bent maradt#orvos#horror#ánusz#porszívó#golyó#labda#műtét

Címlapról ajánljuk