Bulvár

Justin Bieber és felesége inkább este szeretnek szexelni, és a kedvenc pózaik is ugyanazok

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 29. 13:40

Hogy melyek azok, azt maga Hailey Bieber árulta el.

Alex Cooper Call Her Daddy nevű podcastjában adott pikánsra sikeredett interjút Hailey Bieber, Justin Bieber felesége – írja a People. A modell meglepő őszinteséggel válaszolt a szexuális életüket érintő kérdésekre, és intim részleteket árult el kettejük kapcsolatáról.

Hailey elmesélte, hogy inkább este szoktak szexuális életet élni, de ő a reggeli együttléteket is szereti, viszont nem szeretné, ha valaha is hármasban csinálnák:

Vicces, mert azt hiszem, ezek az ötletek nagyon jók lehetnek és nagyon izgalmasnak hangzanak, de nekünk nem működne 

– mondta Hailey, aki szerint „nincs visszaút az ilyesmiből.”

Nagyon sokat dolgoztunk rajta, hogy eljussunk ide, ahol most tartunk, hogy megbízunk egymásban és van közöttünk egy gyönyörű kötelék és bizalom, így nem hinném, hogy számomra kényelmes lenne. Vagy számára, ha már itt tartunk.


Hailey azt is elárulta, hogy nagyon nyíltan szoktak beszélgetni a régebbi kapcsolataikról:

Megkérdezhetem bárkiről, bármilyen volt barátnőjéről, és ő mondaná, hogy így meg úgy volt. Nincs problémája az őszinteséggel, és pont emiatt bízok benne ennyire.


A modell azt is felfedte, hogy úgy gondolja, ugyanazok a kedvenc szexpózaik, és sosem ragaszkodnak egy adott pózhoz. „Mindig valami más” – mondta, majd némi unszolás hatására elárulta, hogy neki a kutyapóz az egyik kedvence.

A pár számára az egyik legbeindítóbb dolog a fizikai kontaktus, főleg a csókolózás – emelte ki Hailey, és elárulta, hogy Justin az izgalmas beszélgetésektől is beindul.

A pár 4 éve házasodott össze:


Nyitókép: Gotham / GC Images / Getty Images

#Bulvár#justin bieber#hailey bieber#szex#szexpóz#intimitás#kutyapóz

Címlapról ajánljuk