Bulvár

Lotfi Begi megszólalt kiesésük után: Tudtam, hogy ennél csak durvább feszültségek lesznek

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 6:18

Váratlan fordulattal ért véget Lotfi Begiék menetelése a Nyerő Párosban. Igazából nem bánja.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, váratlan fordulattal ért véget Lotfi Begiék menetelése a Nyerő Párosban, ez pedig az egész játék kimenetelére hatással lehet. A szavazáson az egyik pár mégsem a szövetségeseivel megbeszélt terv szerint voksolt. Hogy pontosan mi történt, itt nézheti meg:


Kiesésük után Lotfi Begi a Blikknek mondta el: nem annyira bánja, hogy kiestek. Bár nagyon élvezték a feladatokat és a többi pár társaságát, de egyre jobban kezdtek kiéleződni a versenyzők közötti ellentétek. 

Ezek a helyzetek pedig Rékát nagyon megviselik, a Bécivel való szóváltás után is elpityeredett. Tudtam, hogy ennél csak durvább feszültségek lesznek, és ezt az ő lelke nagyon nehezen bírná

 – mondta a Blikknek Lotfi Begi, aki ennek ellenére jó élményként tekint a villában töltött időre, hiszen végre csak egymásra tudtak koncentrálni a feleségével. Rékával ugyanis az elmúlt években mélypontra jutott a házasságuk.

Úgy látja, jót tett nekik, hogy egy kicsit a gyerekek nélkül tudtak lenni, a játék abban, hogy javítsanak a kapcsolatukon. Hozzátette: egyetértenek abban, hogy mindenáron helyre kell hozniuk a házasságukat, hiszen szeretik egymást, és a három gyermeküket is együtt akarják felnevelni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#lotfi begi#Lotfi-Schadi Réka#Nyerő Páros#kiesés#feszültség

Címlapról ajánljuk