Bulvár

„Az apukám király lesz, úgyhogy vigyázz magadra” – a kis György herceg már most uralkodni akar osztálytársain

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 13:59

A leendő trónörökös tisztában van a rangjával, és ezt nem is rejti véka alá.

A 9 éves György herceg szájából egy osztálytársával való veszekedés után hangzott el a mondat, így világos, hogy fiatal kora ellenére tökéletesen tisztában van a családja státuszával és a rá váró szereppel – írja a Daily Mail.

Katie Nicholl a királyi családról szóló könyvében írta meg, hogy Vilmos herceg, és felesége, Kate Middleton igyekeznek a gyerekeiknek nyugodt gyerekkort biztosítani, azonban úgy, hogy a monarchia és a kötelességtudat fontos részei legyenek az életüknek.

Úgy nevelik a gyerekeiket, kifejezetten György herceget, hogy tisztában legyen azzal, hogy ki ő és milyen szerepet fog betölteni, de igyekeznek őket nem nyomasztani a kötelességtudattal.


Nicholl azt is megírta a könyvében, hogy Kate leginkább Edvárd herceg és Zsófia hercegné gyereknevelési stílusát követi, akik bár a királyi család dolgozó tagjai voltak, mégis csendes, nyugodt környezetben nevelték a gyerekeiket. Vilmos és Kate döntése volt az is, hogy a kis György herceg egészen a hetedik születésnapjáig nem szembesült azzal, hogy egy napon király lesz. 

Nyitókép: WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#györgy herceg#beszólás#király#gyereknevelés#vilmos herceg#kate middleton

Címlapról ajánljuk