Bulvár

Hadházy: Mészáros Lőrinc magángéppel vitte Lisszabonba Várkonyi Andreát az első évfordulójuk alkalmából

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 26. 9:44

Szombaton reggel indultak, vasárnap már haza is értek, Hadházy Ákos szerint a magángépes utazás önmagában 21 millió forint körüli összegbe került.

Hadházy Ákos parlamenti képviselő Facebookon közzétett bejegyzése szerint a Mészáros Lőrinc által használt magángép szombat reggel emelkedett a levegőbe, és meg sem állt Lisszabonig, ahonnan aztán csak vasárnap este tért haza. 

A képviselő posztjából kiderül: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea épp mostanában ünnepelték az első házassági évfordulójukat.

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül

– idézi Hadházy a posztjában Várkonyi Andrea egyik korábbi interjúját. 

A politikus szerint Mészárosnak csak a repülős kiruccanás nem kevesebb, mint 21 millió forintjába kerülhetett, tekintve, hogy az OE-LEM lajstromjelű géppel egy óra utazásért nagyjából 3 millió forintot kell fizetni. Ez az árazás 7 órára számítva nagyjából 21 millió forintnak felel meg.

 

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#repülő#lisszabon#portugália

Címlapról ajánljuk