Bulvár

Tom Hardy sporttal küzd a függőség ellen

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 17:04

A színész mindenki nagy meglepetésére egy kisvárosi bajnokságon bukkant fel.

Az ismert színész, Tom Hardy köztudottan drog- és alkoholproblémákkal küzdött, így 2003-ban vonult be egy elvonóra, és 25 éves korára sikerült rendbe tennie az életét – írja a Blikk. A színész egy 2017-es Mirror interjúban mutatott rá arra, hogy mennyire súlyos problémái voltak:

Ha lenne négy korsó söröm és egy fél üveg vodkám, három perc alatt abszolút rémálommá tudnám változtatni ezt a szobát. Mindent tönkretehetnék az életemben, amiért olyan keményen megdolgoztam.


A színész a küzdősportokat választotta a függőség elleni harchoz, és állítása szerint a rendszeres edzés segített neki megtalálni a belső békéjét és növelni a kitartóerejét. Hardy a REORG csapat tagja, akik segítenek a veteránoknak, aktív katonáknak és elsősegélynyújtóknak szembenézni az őket érő mentális és fizikai kihívásokkal a brazil jiu-jitsu és a fitneszedzés segítségével, amik egyfajta terápiaként szolgálnak.

Hardy sokakat meglepett, amikor legutóbb egy brazil dzsúdzsucu versenyre nevezett be egy angol kisváros sportcsarnokában, Milton Keynesben. Bár sokan felismerték, a színész nagyon szerényen állta a rajongók ostromát, és nem szerette volna, ha bármilyen különleges bánásmódban részesül.

Felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél 

– mondta ellenfelének.

A versenyen egyébként a saját kategóriájában győzelmet is aratott.

A függőség nehéz és összetett dolog, ahogy a mentális egészség is. Olyan témák, amelyek mélyen személyesek számomra, és rendkívül közel állnak a szívemhez.

– írta a brit színész Instagram posztjában.

Nyitókép: Tristan Fewings / Getty Images

#Bulvár#tom hardy#függőség#drogproblémák#Sport#küzdősport#verseny#alkohol

Címlapról ajánljuk