Bulvár

Ahogy eltemették II. Erzsébetet, azonnal jönnek a botrányos sztorik a királyi családról

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 7:44

Egy új könyv szerint Harry herceg tavaly békülni akart Károllyal, de a találkozó csúnya véget ért.

Katie Nicholl író és újságíró hamarosan megjelenő könyvében a királyi család és beházasodott családtagok közötti viszonyt vizsgálja. A mű 2020-ban veszi fel a fonalat, amikor Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy elhagyják a windsoriakat és az Egyesült Államokba költöznek.

A könyv egy neve elhallgatását kérő családi barátot idéz, aki azt mondta a szerzőnek, hogy a sussexi herceg idén tavasszal azzal a szándékkal találkozott az apjával, hogy kibéküljenek, de a találkozó után csak jobban elmérgesedett a viszonyuk.

A könyvből az is kiderül, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg megkönnyebülést érzett, amikor Harry és Meghan az Egyesült államokba költöztek, mert úgy érezték, ezzel a dráma is elmúlt. Nicholl könyvéből kiderül még az is, hogy

  • Károly mindenképp ragaszkodott hozzá, hogy találkozzon Harryvel, mielőtt meglátogatta volna királynőt.
  • Harry már egy mediátor segítségét is igénybe vette volna, hogy rendezze a konfliktusát a családjával, Károlynak és Camillának ez nagyon nem tetszett, utóbbi azt mondta, hogy ezt családon belül kell megoldani.
  • A királynőt nagyon rosszul érintette, hogy Harry, Meghan és a gyerekeik elhagyják a királyi családot és a tengerentúlra költöznek.
  • A királynő azt sajnálta a legjobban, hogy nem lehetett annyi időt Harryvel és a dédunokáival.

A könyv szerint III. Károly a jövőben szeretné, ha a család újra békére lelne, a szeptember 9-én tartott első királyi beszédében azt mondta: szeretné kifejezni a szeretetét Harry és Meghan iránt, valamint sok sikert kívánt nekik az Egyesült Államokban. A szakértők szerint Károly azért említette meg a Harryéket, mert mindenképp szeretné rendezni a családi konfliktust.

Harry és Meghan, akik jelenleg egy 14 millió dolláros kastélyban élnek a kaliforniai Santa Barbarában, meghosszabbították útjukat, és Angliában maradtak a gyász időszaka alatt.

Nyitókép: Rosa Woods / Pool / Getty Images

#Bulvár#királyi család#könyv#iii. károly#egyesült királyság#brit

Címlapról ajánljuk