Bulvár

Varga Irén reagált x-faktoros produkciójára: Felemelt orral jöttem ki, fönt vagyok a közepénél, tehát lentről a közepénél

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 12:12

Nem érdekli mások véleménye. Ha igény van rá, ám legyen.

Varga Irén saját dalával szántotta fel az X-Faktor színpadát. Bár az előadót a mentorok nem juttatták tovább, részben elismerő szavakat is kapott, a közönség pedig tapssal jutalmazta az energikus előadást, amelyet itt nézhet meg újra:


Sőt, a közösségi médiában jelentős ismertségre és rajongótáborra szert tevő Varga Irén még a rántott citrom titkos receptjét is elmondta:


Varga Irén ismerős terepen, a TikTok-on mondta el véleményét, illetve válaszolt rajongói kérdéseire a műsorral kapcsolatban.

Az énekesnőnek egy rajongója kommentben gratulált az X-Faktorban látott teljesítményéhez. Ezt Varga Irén így kommentálta:

Noha nem is jutottam be, de akkor is felemelt orral jöttem ki, hogy mind az összes felállt, tapsolt. Énekelték a Mahiana Roszallót és még kint is táncoltak.


Az énekesnő úgy emlékszik: „Gáspár Laci azt a véleményt alkotta, hogy se rossz, de túlzottan jó sem voltam. Tehát az azt jelenti, hogy büszkék rám, hogy mit el nem értem. Saját önerőmből. És hogy azért fönt vagyok a közepénél, tehát lentről a közepénél.”


„Mindegy, áldja meg a jó isten őt is. Nem számít az a vélemény… Az a lényeg, hogy én mit értem el, azzal foglalkozom” – reagált arra, hogy ByeAlex tetszését nem annyira nyerte el produkciója. Azt mondta: Puskás Peti, Gáspár Laci és Herceg Erika is jó volt:


ByeAlex visszajelzésével kapcsolatban kijelentette:

„Nem adok mások véleményére. Ha igény van rám, ám legyen. De népeket ezért izélik, hogy kedvelnek mert kedvelnek és hogy igényt tartanak rám. Habiszti, azt sugározva a népekbe, hogy hagyjanak engem, ne foglalkozzon senki velem. Tehát ennyire vannak.”


Arra a felvetésre, hogy esetleg mégis ByeAlex mondta meg az igazat, az előadó heves nevetésbe kezdett, másodperceken át. Majd hozzátette:

Bocsi, most földobtad a napomat! Juj, juj, juj, jaj! A gyomrom! Jaj, jaj!

@mahianaroszallo Replying to @Annamária Puskás-Jun persze dragam mai nap leg job vice latad menyien tapsoltak #mahianaroszallo #xfaktor #vargairen #vargairenszelina #irenvargariana #enekesno ♬ original sound - jónás lászlonè


Nyitókép: RTL

#Bulvár#varga irén#X-Faktor

Címlapról ajánljuk