Bulvár

Liptai Claudia férje a lábmérete miatt került kórházba

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 13:57

Pataki Ádám nem volt elég előrelátó a tengerparti öltözetét illetően.

Liptai Claudia és Pataki Ádám görögországi nyaralását beárnyékolta egy súlyos sérülés: Ádám olyan balesetet szenvedett, ami miatt kórházba került, így Claudiának ezek után egyedül kellett helyt állnia a nyaralás hátralévő részében – írja a Blikk.

„Búvárkodni mentünk a gyerekkel, az út pedig sziklákon keresztül vezetett a vízbe. Odafelé nem volt semmi gond. Azonban visszafelé, amikor lépdeltem, úgy gondoltam, simán átlépek egyik szikláról a másikra. Épp csak azzal nem számoltam, hogy a vízben lévő szikla teteje nem sima. Így amikor ráléptem, szétvágta a lábam. Persze, lehetett volna rajtam valamilyen vízi cipő, de az én 49-50-es méretemben egyszerűen nem találtam” – mesélte Pataki Ádám.

Claudia nagyon aggódott a férjéért, és nem is ok nélkül:

Ádám egyszer csak feljött a medencéhez, majd azt mondta: Ez ennyi volt. Először nem tudtam, mire gondol, aztán észrevettem a lábát, ami úgy szét volt nyílva, mint egy bazsarózsa.


A mestercukrász először félvállról vette a sebesülését, és úgy gondolta, hogy ellátás nélkül is hamar begyógyul majd a seb:

„Tévedtem, sajnos, kórház lett a vége, ahol ellátták a sérüléseim. Innentől kezdve semmilyen vízbe, de még a partra se mehettem le, nehogy belemenjen a homok. Claudia, bár örült, hogy nem történt nagyobb baj, kicsit sem volt boldog, hogy távol kell maradnom minden vízparttól” – emlékezett vissza Ádám.

Claudia azt is elmondta, hogy ezek után több feladat hárult rá, hiszen kisfiuk, Marci még nem teljesen vízbiztos, így végig figyelnie kellett rá a tengerparton.

Nyitókép: rtl.hu

#Bulvár#liptai claudia#pataki ádám#nyaralás#sérülés#kórház#baleset

Címlapról ajánljuk