Bulvár

Békességet és stabilitást keres az a szaúdi férfi, aki 43 év alatt 53 alkalommal nősült meg

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 17:46

Jelenleg egyetlen nővel él, és nem tervez újabb esküvőt.

A 63 éves Abu Abdullah saját bevallása szerint 43 év alatt 53 alkalommal nősült meg, a legrövidebb házassága pedig mindössze egyetlen éjszakán át tartott – írja a News18. Az első házasságát 20 évesen kötötte, akkor egy nála hat évvel fiatalabb lányt vett el feleségül.

Amikor először megházasodtam, nem úgy terveztem, hogy többször is elveszek majd valakit. Jól éreztem magam, gyerekeink is születtek, de egy idő után jöttek a problémák, és 23 éves koromban úgy döntöttem, hogy mással akarok lenni

 – mondta Abdullah.

Sajnos utólag már tudja, hogy nem ez volt a megfelelő döntés, mert az új házasságában sem találta meg a boldogságot. A szaúdi férfinak egyszerre több felesége is volt, erre lehetőséget adtak a helyi törvények. Mikor az első és a második felesége között megromlott a viszony, egy harmadik, majd egy negyedik feleség következett. Végül úgy döntött, hogy az az első két feleségétől elválik.

A férfi az állítja, hogy minden feleségével tisztességesen bánt. A legtöbb felesége az elmúlt évtizedek során szaúdi volt, de külföldiekkel is házasságot kötött. Volt, hogy az üzleti útjain is megházasodott, hogy a kalandok ne számítsanak házasságtörésnek.

Minden férfi a világon egyetlen nőt szeretne, és örökké vele maradni. A stabilitást nem egy fiatal nő mellett kell megtalálni, hanem egy idősebbnél

– véli a férfi.

Eddigi eredményei ellenére Abdullah egyetlen nővel él, és nem tervezi az újraházasodást.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#szaúdi#férfi#házasság#párkapcsolat#boldogság

Címlapról ajánljuk