Bulvár

Ellopott egy buszt a szerelmes fiú, hogy láthassa a szerelmét, de a rendőrségen kötött ki

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 21:01

A hatóságokat nem hatotta meg a romantika.

Srí Lankán, Piliyandala településen a rendőrök letartóztatták azt a 15 éves fiatalt, aki ellopott egy buszt a helyi pályaudvarról, mert meg akarta látogatni a szerelmét – írja a NewsWire.

A buszvezetők épp krikettet néztek, a buszokat pedig leparkolták, és elmentek nassolnivalót vásárolni. Miután visszatértek, észrevették, hogy az egyik busz hiányzik, ekkor rögtön értesítették a helyi rendőrséget.

Egy közeli kereszteződésnél meg is találták a buszt, amit egy fiatal vezetett. Félreállították a járművet, a fiatalt pedig letartóztatták. Amikor a busztolvaj megállt, rögtön megpróbált elmenekülni, de végül kattant a bilincs a csuklóján.

A kihallgatáson a tinédzser azt mondta, azért lopta el a buszt, hogy láthassa a barátnőjét.

A fiú este 8-ra beszélt meg találkozót a lánnyal, de amikor kiért a pályaudvarra, akkor vette észre, hogy a járatok már nem közlekednek. Ekkor tervelte ki buszlopást, hogy odaérjen a megbeszélt időben.

Saját elmondása szerint több járművet is megpróbált kinyitni, mire talált egyet, amiben benne hagyták a kulcsot. A nyilvántartásból kiderült, hogy korábban már megcsinálta a fiú ezt a mutatványt. Arról nincs információ, hogy akkor ugyanezt a lányt akarta-e látni.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#busz#lopás#rendőrség

Címlapról ajánljuk