Bulvár

Az elvonóról jelentkező Molnár Guszti hálás, hogy Vivi elhagyta

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 6:39

Szerinte le kellett érnie a gödör aljára, és fogadkozott, hogy ezúttal tényleg minden másképpen lesz.

Az elvonón érte utol Molnár Gusztit a Blikk, aki a lapnak elmondta, hogy akár másfél évig is bent lehet, de ő „nagyon intenzíven” csinálja a terápiát. Azt is mondta:

Hálás vagyok a feleségemnek, hogy elhagyott. Le kellett érnem a mélypontra, és el kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy rájöjjek, baj van. Mert én tényleg elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat.

Guszti szerint le kellett érnie a gödör aljára ahhoz, hogy tudja, soha többé nem akar ott lenni. Elmondta azt is, hogy három héttel ezelőtt már szinte csak alkoholt ivott, ezért megérti, hogy Vivien elhagyta, de szeretné visszaszerezni őt.

Nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhessünk. De az tény, hogy megérdemlem a sorsomat, mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki. Most az első számú cél, hogy meggyógyuljak, és rendezzem a szakmai és a magánéletemet 

– árulta el a Blikknek Molnár Gusztáv.

A bent töltött időről is mesélt, elmondása szerint fix napirend szerint élnek, amihez a munkaterápia is hozzátartozik, ezért is iratkozott be egy péktanfolyamra, bár nem akar pék lenni, ezzel inkább csak az idejét tölti el.

A magány nagyon kemény. Mindenki elfordult tőlem, nem nagyon hív senki, nem látogat senki, csak a húgom, pedig már lehetne

– panaszolta Guszti a lapnak, aki a jövőről szólva elmondta, szeretne beiratkozni a főiskolára, addiktológiai konzultáns szakra.

A színész felesége korábban a Fókusznak mesélte el, mi vezetett a szakításukig.


Molnár Gusztáv gyermekének anyja, Dancsecs Ildikó pedig azt állította a Fókusznak, hogy a színész részegen bántalmazta a kisfiát, ami miatt eljárás is indult.

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#alkoholizmus#elvonó

Címlapról ajánljuk