Bulvár

Kulcsár Edina kislánykora óta ilyen kapcsolatra vágyott

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 11. 9:27

Azt mondta, amit az elmúlt években csinált, az nem volt normális.

Mostanában nem győzi hangoztatni Kulcsár Edina, hogy mennyire boldog – remekül alakul kapcsolata a rapper G.w.M-mel, akitől gyereket vár.

Az exmodell-műsorvezető most a Blikknek áradozott, azt mondta:

Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek.

Kulcsár Edina úgy látja, amit az elmúlt években csinált, nem volt normális és hosszú távon elviselhető.

Rengeteget dolgoztam, folyton hajtottam, ahelyett, hogy megéltem volna a pillanatokat. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába, ami miatt nemcsak lelkileg, de testileg is kimerültem. Most viszont visszavettem a tempóból, már nem a munka az első, hanem a családom.

A gyerekek mellett magára is szán időt, úgy érzi, soha nem volt még ennyire harmonikus és kiegyensúlyozott az élete, és ezt új párjának köszönheti.

Mellette igazán önmagam lehetek. Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam

– jelentette ki.

A napokban kiderült, hogy Kulcsár Edina válófélben lévő férjét, Szabó András Csutit megviselte volt párja terhessége, de nyitottnak érzi magát egy új kapcsolatra.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#csuti#boldogság

Címlapról ajánljuk