Bulvár

Csutit megviseli Kulcsár Edina terhessége

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 15:43

A híres üzletember közösségi oldalán válaszolt a követői kérdéseire.

Szabó András, azaz Csuti Instagram oldalán indított kérdezz-feleleket, így a követői szabadon eláraszthatták a kérdéseikkel. 

Így derült ki, hogy Edinával sikerült mindenről megegyezniük a válásuk alatt. 

Edina terhességéről is nyilatkozott: Leírta, hogy a modell mondta el neki a babavárás hírét, így nem a médiából kellett megtudnia. Azt is őszintén elmondta, hogy megviseli Edina terhessége, és a körülöttük lévő felhajtás. Arra is válaszolt, hogy mit szólna, ha az ő nevét kapná meg a baba:

Nem örülnék neki, ahogy szerintem Edináék sem. 

Csuti azt is elárulta, hogy ő már nem szeretne több gyereket, viszont el tudja képzelni, hogy újraházasodjon, és nyitott a lelke egy új kapcsolatra.

Megválaszolta a lelki világát érintő kérdéseket is: Elmesélte, hogy hol jobban, hol pedig egy kicsit rosszabbul van a lelke, de most már nem egyedül, hanem egy szakember segítségével küzd meg a dolgokkal, és a szemléletét igyekszik formálni:

Egy dolgon tudok változtatni, az a felfogásom, erősnek kell lennem és kész! Nincs mese! 

– válaszolta Csuti a kérdésre, hogy hogyan bírja a körülötte lévő dolgokat. Azt is elárulta, hogy nem bánta meg azokat a dolgokat, amiket megtett az életében, inkább azokat bánja, amiket nem tett meg.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#csuti#kapcsolat#kulcsár edina#terhesség#név#válás

Címlapról ajánljuk