Bulvár

Nyolc év után ismét címlapra került Kim Kardashian rendkívüli feneke, alig ismerték meg a rajongók

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 21:12

Az Interview magazin fotózta le realitysztárt, aki a kép kedvéért a szemöldökét is kihidrogéneztette. 

Nyolc évvel a Paper magazin ikonikus címlapja után ismét Kim Kardashian feneke került egy amerikai újság címlapjára – írta a PageSix. Ezúttal az Interview magazin fotózta le az amerikai televíziós személyiséget, aki a kép kedvéért a szemöldökét is kihidrogéneztette. 

A szőkéknek tényleg több jut a jóból 

– állítja Kim Kardashian, aki teljesen más embernek érzi magát új hajszínével. Azt is megjegyezte, hogy tudja, mi néz ki jól, és azt is tudja, miben nem érzi jól magát. 

A kommentelők egyébként nehezen ismerték fel a médiaszemélyiséget, néhányan pedig Marilyn Monroe-t vélték felfedezni a 41 éves nőben. 

A nyolc évvel ezelőtti címlap óriási visszhangot váltott ki: sokan azt látták képben, hogy egy anya is képes lehet megélni a szexualitását, mások viszont azt emlegették fel, hogy a kép készítője, Jean-Paul Goude gyakran rasszista módon ábrázolta a fekete nőket. Az 1970-es években kiadott albumának például a „Dzsungelláz” címet adta. 

Kim Kardashian akkori megjelenítése azért lehet problémás, mert a fenekének a kiemelése arra a fekete nőre hasonlított, akit szintén a feneke miatt a XIX. századi Európában mutogattak, mint „szexuális furcsaság-attrakció”.  

A mostani képben, amit vélhetően sok helyen megosztanak majd, azonban egyelőre senki nem fedezett fel ilyen konnotációt.

Nyitókép: Nathan Congleton/NBC/Getty Images

 

 

#Bulvár#kim kardashian#fenék#szőke#ikon#címlap

Címlapról ajánljuk