Bulvár

Sáfrány Emese mentette meg a TNT tagjának életét – napokon múlt, hogy meg nem halt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 8:27

Drámai részletek derültek ki Zuber Krisztián, azaz Inti állapotáról.

Ha nem vitte volna Sáfrány Emese orvoshoz kedvesét, a TNT-ből ismert Intit, akkor valószínűleg végzetes tragédiába torkollott volna közös hétvégéjük, írja a Blikk.

Zuber Krisztián szívének mindössze húsz százaléka működött, amikor szívelégtelenséget diagnosztizáltak nála. Sáfrány most arról beszélt, hogy a zenész milyen vészjósló tüneteket produkált ezelőtt:

Már a nyaralásunk alatt gyanús volt, hogy amikor sétáltunk, hamar elfáradt. Ezután azt vettük észre, hogy éjszakánként felment a pulzusa és nehezebben kapott levegőt. Illetve azt is láttuk, hogy az utóbbi időben hízott egy kicsit. Először azt gondoltuk, amiatt van, hogy amikor megismerkedtünk, sok év után leszokott a dohányzásról.

Kiderült, hogy gyerekkorában felfedezett szívritmuszavara felerősödött az utóbbi időkben, és sokat romlott az állapota, amitől szinte aludni sem tudott. Sáfrány noszogatására ment kardiológushoz, ahol az ultrahang után mentőt hívott hozzá az orvos.

„A kórházban közölték velünk, jó, hogy bejöttünk, mert pár napon belül visszafordíthatatlanná romolhatott volna az állapota” – számolt be Sáfrány az esetről. Inti úgy tartja, hogy párja mentette meg az életét, ezért pedig nagyon hálás neki.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#zuber krisztián#sáfrány emese#inti#szívelégtelenség#kórház#mentő#tnt

Címlapról ajánljuk