Bulvár

Könnybe lábadt a szeme Kiszel Tünde lányának, amikor arról kérdezték, hogy apja büszke-e rá

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 12:16

Donatella arról is beszélt, hogy miért akar elkülönülni édesanyjától a médiában.

Hunyadi Donatella Palik László Youtube-csatornáján a Futtában című műsorban mesélt arról, hogy milyen volt Kiszel Tünde lányaként felnőni, és milyen hatással volt anyja a karrierjére.

„Jó volt így felnőni” – mondta Donatella, amikor a gyerekkoráról kérdezték, majd kitért arra is, hogy milyen most a viszonya az anyjával. A fiatal lánynak már beindult a modellkarrierje, és az éneklés területén bontogatja a szárnyait. Szeretné, ha a karrierje nem kötődne az anyjához.

Szeretném, hogyha mi a médián belül különválnánk, mert azt tudom biztosan, hogy én nem léphetek ki teljesen a médiából. Megtenném egyébként, ha lenne rá lehetőségem, de nincsen

– mondta Donatella. A lány szerint Tünde nagyon megértő volt, így a viszonyuk nem változott, sőt most még jobb is, hogy a munka nem köti őket össze.

Donatella azt is elárulta, hogy a Hunyadi vezetéknevet egy kedves rokona után kapta. Az lány édesapjának kilétére sokáig nem derült fény, de ma már tudjuk, hogy a Németországban élő, híres operaénekes, Lukács László Donatella édesapja.

Elárulta, hogy az apukájával is tartja a kapcsolatot, de az énekesi fejlődésében ő nem segíti. Palik László kérdésére, hogy az apja büszke-e arra, hogy lánya is az éneklést választja, Donatella könnyes szemmel felelte, hogy ő is ezt gondolná, de ennél többet nem tudott mondani a témáról.

Jóban vagyunk. Hogy régen meg mi volt, az már nem … azon már változtatni nem lehet úgyse, és hát jóvá tenni se feltétlenül” 

– mondta Donatella, amikor apja került szóba, de nem fejtette ki, hogy pontosan mire gondol.

A lánynak az apukája részéről született féltestvérével kitűnő a viszonya, ő szintén Magyarországon él, és Tündével is jóban van.

Donatella elmondta: bár sok terve van a karrierjét illetően is, a legfontosabb számára az, hogy boldog, kiegyensúlyozott élete és egy szerető családja legyen.

Donatella az énekléssel kapcsolatos tanulmányairól a Reggeliben is mesélt: 


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#kiszel tünde#hunyadi donatella#operaénekes#modell#szülők#kapcsolat#múlt

Címlapról ajánljuk