Bulvár

VV Anett találkozott a férfival, aki a teaszeánsz után megmentette az életét

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 6:47

A valóságshow-szereplő két hónappal a borzalmas élmény után visszatért Siklósra.

Augusztus végén a közösségi médián és a Fókusz kameráján keresztül üzent Béres Anett annak a férfinak, akinek az életét köszönheti. Mint ismert, a valóságshow-szereplő egy ayahuasca teaszeánszon vett részt. A szeánsz után a nőnek látomásai voltak, elmenekült a helyszínről, lezuhant egy magaslesről és több csontja eltört. Egy egész napot töltött így, majd amikor másnap egy autót hallott közeledni, torkaszakadtából kiabálni kezdett.

Egy férfi megállt, majd észrevette VV Anettet, és ezzel tudtán kívül megmentette az életét. Most kiderült, hogy VV Anett újra Siklósra ment, hogy megkeresse a megmentőjét.

Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is 

– mondta Anett a Borsnak. „Felhívtam és kértem tőle időpontot, hiszen nagyon szerettem volna személyesen is megköszönni neki, amit értem tett. Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket…”

Béres Anett elmondása szerint a férfi csak véletlenül állt meg éppen hozzá közel, ugyanis kirakott a kocsiból egy hűtőládát az árnyékba.

Egyébként mentek volna tovább, és soha nem vesznek észre. Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok… Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége… és akkor meghallottam az autót…

Anettről és a megmentőjéről sajnos nem készült közös fotó, a férfi ugyanis nem akar szerepelni a médiában. „Csodálatos találkozásban volt részünk, amíg élek, hálás leszek neki. Bár képem nincs és nem is lesz róla, az arcát, amit most láttam először tisztán, sosem fogom elfelejteni” – mondta a Borsnak Béres Anett.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#vv anett#béres anett#siklós#teaszeánsz#megmentő

Címlapról ajánljuk