Bulvár

Berki Mazsi visszaszólt Krisztián édesanyjának

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 3. 15:11

Nem csitul a családi viszály.

Ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, Berki Krisztián édesanyja nemrég arról beszélt a Blikknek, hogy szerinte Mazsi nem a megfelelő módon gyászolja a fiát, és a menye kizárta őt az életéből. Mazsi anyósa a lapnak elmondta, hogy szerinte a fia és Mazsi közötti gyakori konfliktusok is szerepet játszottak Krisztián halálában. Az anyósa azzal vádolta Mazsit, hogy nem volt elég házias.

Állandóan bejárónő kellett. Semmit nem csinált, nem főzött, nem mosott.

– állította Mazsi anyósa.

Berki Mazsi most az Instagramra feltöltött posztjában reagált a vádakra. Azt írta, hogy szerelemből ment hozzá Berki Krisztiánhoz, és szerelemből szült neki gyereket, és sokat tett azért, hogy a médiaceleb rendezze a kapcsolatát az édesanyjával.

Miért? Mert nekem nagyon szép családom van és ez volt számomra a követendő minta

– írta Mazsi, aki elismerte, voltak vitái a férjével.

A férjem Édesanyjában a kislányom nagymamáját tisztelem. Nekem fontos, hogy Emma számára ne romokat, de stabil alapokkal rendelkező gyökereket adjak át

– írta, majd hozzátette: „Én is tanulom az életet. Nehéz lapokat kaptam mostanában, de köszönöm meg fogok birkózni velük, sőt erősebb leszek általuk. Ezt is a családomban tanultam.”

Mazsi kiemelte, hogy csak ő tudja, hogyan gyászol, csak ő ismeri a saját érzéseit, majd egy kommentben így folytatta:

Hogy a társadalmi konvenciók mást kívánnak? Fekete ruhát, özvegyi fátylat? Vagy teljes magányt? Meghajolok előtte, de ez az én életem és csak azt és úgy tudom tenni, amilyen vagyok

– írta Mazsi, majd köszönetet mondott mindenkinek, akik mellette vannak, és elnézést kért azoktól, akik kevésnek érzik őt. Berki Krisztián özvegye arról is írt, hogy most egyedül a kislánya fontos, neki szeretné a legtöbbet és a legjobbat adni.

S a megbocsátást is őérte gyakorlom

– zárta sorait Mazsi. A teljes bejegyzést alább olvashatja el.

#Bulvár#berki krisztián#gyász#berki renáta

Címlapról ajánljuk