Bulvár

Schumacher Vanda pánikrohamot kapott a Karib-tengeren

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 7:11

Majd mikor hazajött, rögtön vásárolt egy jegyet Afrikába.

A Hotel Margaret című sorozatban Gingert alakító Schumacher Vanda az Instagramra posztolta a sztorit, amely szerint a Karib-tengeren az isten háta mögött, egy homokos tengerparton teljesen bepánikolt.

Rápánikoltam arra, mennyire a vilag végén vagyok. Mennyire távol mindenkitől és mindentől amit ismerek, emberileg is kulturalisan is és minden létező módón, ahogy azt el lehet képzelni. Még soha nem éreztem magam annyira elveszettnek mint akkor, ott a mesebeli fehér homokos strandon.

– írja Schumacher Vanda, aki utoljára azzal került be a hírekbe, hogy chipet ültetett a bőre alá.


Schumacher a posztban feltette a kérdést: ha úgy érezi, hogy soha többé nem akar utazni, akkor mi lesz a terveivel, az álmaival, hogy egyszer majd külföldön fog élni? A választ is megadta bejegyzés végén:

Eltelt pár nap, hazaértem magyarorszagra, majd tudjátok mit csináltam? Vettem egy rohadt jegyet Afrikaba, mert nem vagyok egy pisis,hogy a saját elmém korlátoljon azért, mert egy pillanatra ráparáztam. Nem! Ez az én életem és úgy fogok élni, ahogy csak lehet! Határokat feszegetve. Elmenni a végsőkig aztán viszza.

– olvasható a posztban.


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#schumacher vanda#Hotel Margaret#ginger

Címlapról ajánljuk