Bulvár

Schumacher Vanda videón mutatta meg, ahogy beültetik a chipet a kezébe

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 15:15

A műsorvezetőnő egy ideje már készült a beavatkozásra, amivel ő lett az első nő az országban, akinek chip van beépítve a kezébe.

Schumacher Vanda egy mikrochipet ültetett a kezébe, amivel az okmányokat és a fizetési eszközöket lehet kiváltani. A műsorvezetőnő a Fókusznak elárulta, hogy egy fogadás miatt döntött így, de biztos benne, hogy előbb-utóbb magától is erre az elhatározásra jutott volna, ugyanis többször is kirabolták már.

Vanda most egy Instagram bejegyzésben mutatta meg a beavatkozást. Azt is elárulta, hogy egy igen rövid – mindössze 15 perces – beavatkozás a chip behelyezése, amit ő egy svájci magánklinikán végeztetett el, ugyanis itthon még nem elérhető ez a szolgáltatás.

A videó itt tekinthető meg.

Annak ellenére, hogy mennyire futurisztikusan hangzik, világszerte több ezer embernek van chip a kezében, amik mind különböző célokat szolgálnak. Nekem egy jó ideig most csak ez lesz, hiszen többire nincs szükségem 

– írta Vanda a bejegyzéséhez, amiből az is kiderül, hogy egy olyan típust választott, ami a bankkártya, telefon vagy készpénzmentes fizetést teszi lehetővé.

Vanda a Fókusznak mesélt arról, hogy mire jók az ilyen típusú chipek, és milyen félelmei vannak a beavatkozással kapcsolatban.


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#schumacher vanda#chip#beültetés#fizetés#műtét#Videó

Címlapról ajánljuk