Bulvár

Lakatos Márk nem kíméli G.w.M.-et: Nyugtass meg, hogy legalább te érted, Edina mitől terhes

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 31. 11:07

Óriási bromance van kialakulóban Kulcsár Edina szerelme és a szókimondó stylist között: Lakatos Márk G.w.M. elrontott tetoválásán élcelődött, de a rapper azt írta, nem tud rá haragudni, mert szereti. Lakatos viszontszereti őt, de azért nem állta meg beszólás nélkül.

Úgy tűnik, hogy Lakatos Márk és G.w.M. üzengetése még korántsem ért véget, ugyanis a stylist a TikTok-csatornáján válaszolt a rappernek.

Márk a feltöltött videójában elmondta, hogy G.w.M. Instagram-sztoriban üzent neki, miszerint annyira szereti, hogy nem tud haragudni rá, amiért a Reggeli műsorvezetője a helyesírási hibás tetoválásán viccelődött. Lakatos stylist így válaszolt:

Drága, G.w.M. én sem tudok rád haragudni, ráadásul szeretlek nagyon, hiszen te is Márkó vagy. Az meg, hogy a hülyeségeden egy picit röhögünk, az szerintem barátok között is megtörténik.

– mondta Lakatos Márk a videójában.

Azt is kiemelte, hogy jó dolog, ha az embereknek van öniróniájuk, és tudnak magukon nevetni.

A stylist még rákérdezett, hogy G.w.M. tudja-e, hogy a párja, Edina hogyan esett teherbe, mivel a szépségkirálynő azt nyilatkozta, hogy nem érti, hogyan történt a dolog. Lakatos Márk hozzátette, hogy ha a rapper sem érti, hogy Edina mitől terhes, akkor magától Ferenc pápától kell kihallgatást kérni, mivel ő az illetékes az ilyen ügyekben.

Márk videója itt megtekinthető:

 

Nyitókép: TikTok/Lakatos Márk

#Bulvár#g.w.m.#lakatos márk#kulcsár edina#tetoválás#helyesírás#nevetés#terhesség#ferenc pápa

Címlapról ajánljuk