Bulvár

Kulcsár Edina nem érti, hogyan eshetett teherbe

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 24. 6:24

Tablettát szedett, ráadásul nőgyógyászati betegsége miatt első gyermeke érkezése előtt az orvosok kevés jóval kecsegtették. 

Kedden derült ki, hogy Kulcsár Edina szépségkirálynő és párja, G.w.M első közös gyermeküket várják. A Blikk kereste meg az örömhírről érdeklődve az üzletasszonyt, aki elmondta: szerettek volna közös babát, de csak jövőre. 

Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek

 – mesélte Kulcsár Edina, akit a Blikk szerint valósággal lesokkolt, amikor megtudta, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Napok óta rosszullétek gyötörték és arra gondolt, hogy ezek a terhesség jelei is lehetnek. 

 Egyik vasárnap délelőtt csináltam meg itthon a tesztet, ami pozitív lett. Annyira lesokkolt az eredmény, hogy egy órán át csak ültem és meredten néztem magam elé, mert nem akartam elhinni

 – emlékezett vissza az üzletasszony. Első gyermeke születése előtt endometriózisa miatt az orvosok tíz százalék esélyt adtak arra, hogy teherbe essen.

Nyitókép: Deme Dániel / MTI

#Bulvár#kulcsár edina#gwm#várandósság#endometriózis

Címlapról ajánljuk