Bulvár

Sharon Stone-t faképnél hagyta fiatalabb partnere, miután elmondta neki, hogy nem botoxoltat

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 30. 21:23

A színésznő azt mondta, élete legjobb időszakát éli, és arról is beszélt, hogy miért tett ki fürdőruhás képet az Instagramra.

Sharon Stone szerepel a Vogue Arabia szeptemberi számának címlapján – a 64 éves színésznő egyebek mellett az öregedésről beszélt a lapnak.

Szóba került, hogy nemrég az Instagramon megosztott magáról egy fürdőruhás képet. Erről elárulta, hogy egy barátnőjével közösen töltött délutánon készült, amikor mindketten lefotózták egymást, hogy megmutassák a másiknak, mennyire gyönyörűek.

Azért posztoltam ki, mert úgy érzem, hogy mi nők láthatatlanná válunk, miután anyák leszünk és 45 évesek, és az emberek úgy sétálnak el mellettünk, mintha ott sem lennénk

– mondta. Beszélt arról is, hogy hogyan viszonyul az esztétikai beavatkozásokhoz. Azt állítja, nehéz út vezetett odáig, hogy méltósággal viselje a teste változásait. Egy időben rendszeresen használt botoxot, agyvérzése után pedig rengeteg beavatkozáson esett át, hogy arcának egyik oldala helyreálljon, azóta azonban „aranyos luxus” helyett fájdalmas szükségletként tekint a szépészeti beavatkozásokra.

Elárulta, hogy nemrég viszonya volt egy fiatalabb férfival, aki megkérdezte tőle, hogy használ-e botoxot. Azt felelte neki:

Ha használnék, biztosan jót tenne az egódnak és az enyémnek is.

A kapcsolatuk nem sokkal később véget ért, egyszer találkoztak még, és utána már a férfi nem kereste.

Aki nem tart engem ennél többre, azt kérem, hogy fáradjon a kijárathoz

– mondta Sharon Stone, aki úgy érzi, hogy élete legizgalmasabb és legkreatívabb időszakát éli most.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

#Bulvár#sharon stone#öregedés#botox

Címlapról ajánljuk