Bulvár

Felmentették Kozsót a csalás vádja alól

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 30. 20:45

Volt szerelme jelentette fel, mert a zenész kölcsönkért tízmillió forintot és nem adta meg. Kozsó azóta kifizette a pénzt és újra együtt vannak.

Kedd délután felmentette a bíróság Kozsót, akit azzal vádoltak, hogy 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön volt alkalmazottjától és szerelmétől, de a pénzt nem adta vissza.

A Blikk azt írja, hogy a tárgyaláson a zenész nem jelent meg, ám az eljárás ideje alatt már visszafizette a nőnek az összeget. A tárgyaláson az is kiderült, hogy a nő már megbocsátott Kozsónak: olyannyira, hogy megint együtt vannak, össze is költöztek.

Pár hónapja élettársi viszonyban vagyunk, az ügyet tisztáztuk, nem gondolom azt, hogy csalást követett el velem szemben. Az anyagiakat még az összeköltözés előtt rendeztük, tehát nincs érzelmi befolyása annak, hogy megbocsátottam

– mondta a nő a bírónak. Az ügyészség azt javasolta a bíróságnak, hogy pénzbírságot szabjon ki Kozsóra, a bíró azonban bizonyíték hiányában felmentette. Mégis másodfokon folytatódhat az ügy, miután az ügyészség fellebbezett.

Áprilisban viszont jogerősen ítélték pénzbüntetésre a zenészt áramlopás és bélyeghamisítás miatt.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kozsó#csalás#felmentés#per#bíróság

Címlapról ajánljuk